Cijenjeni gosti,

Dobrodošli u obitelj Šimićev, obitelj sa 40-godišnjom tradicijom izdavanja smještajnih kapaciteta u turizmu. Naša je kuća kutak jednog od najljepših gradova Mediterana u kojem će Vas uvijek dočekati osmijeh na licu, ljubaznost i gostoprimstvo domaćina.

Apartmani obitelji Šimićev nalaze se na jednoj od najljepših lokacija u gradu Zadru (Borik – Puntamika), udaljeni od stare gradske jezgre prema zapadu otprilike 3000 metara.

Apartmani su opremljeni klimom i satelitskom TV i imaju mogućnost korištenja bežičnog interneta. Naravno, osiguran je i besplatan parking za Vaše vozilo kao i upotreba roštilja ako se želite okušati u pravljenju dalmatinskih specijaliteta na žaru.

Dobrodošli u Zadar, grad neizmjerne ljepote, grad bogate 3000-godišnje povijesti i tradicije. Udahnite mediteranski ugođaj u njegovom najljepšem dijelu i provedite Vaš najljepši godišnji odmor koji će Vam zasigurno zauvijek ostati u sjećanju.
Uokolo su, na većoj ili manjoj udaljenosti, smješteni nacionalni parkovi Plitvice, Paklenica, Krka i Kornati, parkovi prirode Velebit i Telašćica, te niz od više od 300 otoka i otočića.

Blaga mediteranska klima te «najpoznatiji zalazak sunca u svijetu» „Alfred Hitchcock – Zadar ima ljepši zalazak sunca od Californije „ čine boravak u Zadru ugodnim i opuštajućim.

- Udaljenost od centra mjesta -4000 m
- Udaljenost od trajektne luke -4000 m
- Udaljenost od željezničke stanice -4000 m
- Udaljenost od najbliže zračne luke -10000 m
- Udaljenost od ljekarne -1000m
- Udaljenost od ambulante -1000 m
- Udaljenost od autobusnog stajališta -300 m
- Udaljenost od mjenjačnice -300 m
- Udaljenost od benzinske postaje -300 m
- Udaljenost od trgovine s namirnicama -200 m
- Udaljenost od mora -70 m